Panel intro

Bedankt voor uw interesse!

CIM (Centrum voor informatie over de media) nodigt u uit om deel te nemen aan zijn grote onderzoeken over de mediaconsumptie en lifestyle van de Belgen.

Maak deel uit van het CIM MediaWatch panel om ons uw mening te geven en hiermee leuke prijzen te verdienen.

Hoe het werkt

Panel survey icon

Hoe werkt dit?

Schrijf u in via onderstaand formulier. Na uw inschrijving vult u eerst een korte vragenlijst in over uzelf zodat we u wat beter leren kennen. Daarna zal u van ons regelmatig uitnodigingen krijgen om deel te nemen aan vragenlijsten.


Panel tickets icon

Punten & Prijzen?

Wanneer u deelneemt ontvangt u van ons punten. Uw gespaarde punten kan u inwisselen voor mooie prijzen, zoals waardebonnen bij diverse (web)winkels. Als u vaak deelneemt maakt u op het einde van elke maand ook kans op extra mooie prijzen (bv. waardebonnen van bol.com of Bongo t.w.v. 150€, cinematickets of extra punten) in de maandelijkse loterij.


Panel privacy icon

Privacy?

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren voor dit onderzoek en voor analysedoeleinden, en worden niet doorgegeven/verkocht aan derden. De antwoorden die u geeft in de vragenlijsten worden ook steeds geanonimiseerd. MediaWatch is een samenwerking van het CIM (Centrum voor informatie over de media) met marktonderzoeksbureau Ipsos.


Bent u tussen 16 en 70 jaar en wil u uw mening geven? Schrijf u dan via onderstaand formulier in bij MediaWatch!

Ja, ik doe mee!


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.